VIP workshops

volmaakt in uniciteitTijdens een VIP workshop gaan we in een kleine groep van 4 personen, een hele dag aan de slag met de meest wezenlijke onderwerpen, die maken wie jij bent en waar je op dit moment in het leven staat.

Door de kern grondig aan te pakken, doelen te stellen en een stappenplan te maken om die doelen te behalen haal je meer uit 1 dag, dan je uit wekelijkse coachingsessies van 1 uur zou halen EN kun je meteen aan de slag met het creeeren van het leven dat bij je past.

Mocht je daarna de smaak te pakken hebben en persoonlijke begeleiding willen bij het verwezenlijken van die doelen, dan kun je kiezen voor een D-Stress traject of de “Design your life” jaaropleiding

Talenten en passie workshop

Jij zit vol talent. Misschien ben je dat even vergeten, of heb je er door omstandigheden even geen zicht op, maar ook jij zit vol talent. Talenten waarvan je niet wist dat je ze hebt, of die je wel kent, maar niet weet in te zetten. Kwaliteiten of karaktertrekken die je probeert te verbergen, maar die jou maken tot wie je bent. Er is een grote kans dat jij je eigen talenten over het hoofd ziet of niet als zodanig herkent.

Als jij niet weet wie je in wezen bent en wat je allemaal kunt, kun je ook niet bewust kiezen welk leven je wilt leven.

Daarom is het ont-dekken van je unieke talenten, de kern van wie jij bent, een van de belangrijkste dingen die je in je leven kunt doen.

Hoe eerder je weet wie je in wezen bent, hoe eerder je het leven kunt gaan leiden dat bij je past.

Tijdens de VIP dag help ik jou een hele dag lang te zoeken naar je talenten.

Ik help jou de vragen te stellen die leiden naar de kern. Van wie jij bent, wat je kunt, wat je wilt, waar je goed in bent, waar je blij van wordt en hoe en waar je het meest tot je recht komt.

Geen ellenlange invullijsten, maar persoonlijke aandacht met vragen die er echt toe doen.
Die jouw essentie bloot leggen en de weg vrij maken naar een baan of levensinvulling die jou als een jas gegoten zit.

We maken er een leuke, constructieve dag van, inclusief luxe lunch en lekkernijen. En maken gebruik van diverse technieken die jouw kwaliteiten van diverse kanten belichten, zodat je niet meer om jezelf heen kunt.

Aan het einde van de dag heb je niet alleen een helder beeld van wie je bent en wat je kunt, maar ook een stappenplan in handen om deze nieuw gevonden talenten te kunnen inzetten.

Dit is JOUW dag, JOUW start van een nieuw leven.

Neem contact met me op voor meer informatie

 

Workshop: Verrijk je leven

Hoe blij ben je met je leven en met je werk?

Haal je er uit wat je eruit wilt halen, of neem je genoegen met minder?

Verdien je wat je waard bent?

Tijdens deze VIP dag werpen we een blik op alle aspecten van je leven om te zien waar je letterlijk en figuurlijk meer winst kunt behalen.
In termen van van meer levensvreugde, een positiever zelfbeeld, fijnere contacten, het aantrekken van geluk, maar ook in termen van een hoger inkomen en het leven leven wat je waard bent.

We stellen een uniek stappenplan op, waarmee jij meteen aan de slag kunt om de door jou gestelde doelen binnen de door jou gestelde termijn te bereiken.

We maken er een leuke, constructieve dag van, inclusief luxe lunch en lekkernijen.

Dit is JOUW dag, JOUW start van een nieuw leven, JOUW introductie naar een leven vol overvloed, in welke vorm dan ook.

Neem contact met me op voor meer informatie