Wat heb ik je te bieden?

Als iemand zich heeft laten beperken in haar leven ben ik het wel.

Ik weet hoe het is om te worstelen, te overleven in plaats van echt te LEVEN en jezelf gigantisch in de weg te zitten. Maar ik heb door alle pijn en ellende heen geleerd wat ik moest leren, hoe het leven in elkaar zit, wat het grotere plaatje is, wat mijn roeping en levenspad zijn en hoe ik andere vrouwen kan helpen zichzelf vrij te coachen.

Daarom sta ik te popelen om met jou aan de slag te gaan, zodat jij het stuur van jouw leven in handen kunt nemen en vanuit rust en helderheid kunt gaan waar je maar heen wilt.

Er zijn meerdere manieren waarop ik je kan helpen:

 1. Mind/body clearing sessies:

  Meer vrijheid in je leven begint met het leegmaken van je hoofd en ontdoen van spanningen in je lichaam: de mind/body clearing sessies geven je niet alleen de ultieme ontspanning, maar deleten tevens al je beperkende gedachten, waardoor je weer zicht krijgt op wat jou echt blij maakt. De nieuwe helderheid die dit geeft is het begin van een totaal nieuw leven.

  Prijs: € 150,00 per sessie (speciale introductieprijs: 1e sessie € 50,00 korting)

  Lees verder voor meer details

 2. Roeping en Levenspad traject:

  Als jij (voor je gevoel) al jaren ronddoolt op zoek naar wat je hier nu eigenlijk komt doen, wat jouw unieke talenten zijn, je levensmissie, datgene waarmee jij een verschil kunt en wilt maken in de wereld, gaat dit jou je felbegeerde antwoorden geven.
  Tijdens 2 opeenvolgende sessies kijken we samen naar jouw levenslijn en persoonlijke geschiedenis, naar jouw levenservaringen tot nu toe en wat daar de grotere lessen van zijn geweest. Aan de hand van jouw geboortedatum reken ik je levenspad uit en kijken we vanuit diverse oogpunten (technieken) naar je roeping. Uiteindelijk leggen we alle verkregen informatie samen en zul je zien dat er geen toeval is. Niet alleen krijg jij zo een duidelijk beeld van je roeping en van wat jouw levenslessen zijn, je snapt eindelijk wie je bent, wat jouw leven je te vertellen heeft en wat jouw plek is in het grotere geheel. Dit is een van de meest empowerende lessen die je kunt leren!

  Dit traject kan via Skype of in mijn coachingruimte plaatsvinden.

  Prijs: € 350,00 (of vraag alleen een online levenspad berekening aan voor slechts € 45,00)

 3. Transformatie traject:

  1 op 1 coaching voor de reis van je leven. Voor als jij graag hulp wilt hebben om jou van het heden, met je verleden als bagage, naar je droomleven te brengen. Middels een praktisch, helder stappenplan, eventueel afgewisseld met regelmatige mind/body clearing sessies om ook je hoofd en lichaam gefocust te houden en thuisopdrachten help ik jou volledig in je kracht te komen en jezelf vrij te coachen.

  Lees verder voor meer details

  Ben jij net zo enthousiast over het werken met mij als ik ben over het werken met jou?

  Vraag dan een GRATIS, VRIJBLIJVENDE inzichtsessie aan.