Over mij

Welkom in de tuin van je leven! DSC_2497-closeup

Ik zie het leven als een tuin vol prachtige, kleurrijke bloemen. Iedere bloem is uniek. Iedere bloem heeft een speciale functie en samen vormen ze de tuin van je leven.

Waar jij misschien een waas van kleur ziet, zie ik elk grassprietje, elke mier, elke vlinder, elk lieveheersbeestje en misschien zelfs de kevers en mollen in de grond.  Ik zie hoe de grond op bepaalde plekken rijk aan voeding is en op andere plekken voedingsarm, maar hoe hard pieren en andere organismen ondergronds werken om de grond vruchtbaar te maken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Wanda Klomp en ik ben mijn leven lang al zoekende naar het grotere plaatje van het leven. Geen oog hebbend voor mijn eigen talenten, begon ik op jonge leeftijd aan een jarenlange reis naar het antwoord op de vragen “Wie ben ik?”, “Wat past bij mij?” en “Hoe kan ik mijn leven zinvol invullen?” om uiteindelijk via diverse banen in het werving & selectie vak terecht te komen. Als recruiter sprak ik veel sollicitanten die worstelden met dezelfde soort levensvragen. Deze eye opener wekte in mij een enorme gedrevenheid om mensen te helpen bij hun zoekproces naar wat bij hen past.

Na in 2006 de deeltijdopleiding HBO Personeelsmanagement te hebben voltooid ben ik in 2009 gestart met een deeltijd HBO opleiding Life Coaching. Tijdens deze opleiding heb ik aan den lijve mogen ervaren hoe groot de kracht van life coaching is. Deze opleiding was pas het begin van een wonderlijke ontdekkingstocht naar mezelf en het leven. Na jaren van opleidingen en zelfonderzoek, ben ik van een zelfbekritiserende, kouwelijke rups verandert in een liefdevolle, warme vlinder en ben ik uit het overleven gestapt in een leven met een grote L.

Mijn missie

Met een leven vol tegenslag, worsteling en ellende, het bijbehorende vallen en weer opstaan en meerdere malen opnieuw beginnen, heb ik als vrouw en als ondernemer de nodige ervaringen doorleefd. Als veertiger heb ik, voor mijn gevoel al een heel leven achter de rug. Nu ik het grotere plaatje begrijp zie ik hoe ik mezelf onbewust heb gesaboteerd en hoe veel vrouwen zichzelf onbewust saboteren. Mijn coaching missie is verschoven van vinden wat bij je past, naar “coach jezelf VRIJ” en het stuur van je leven in eigen handen nemen.

Als jij je leven aan het leven bent wordt je soms zo in beslag genomen, dat je het geheel niet meer overziet.

Als Zelfredzaamheidscoach help ik jou niet alleen met andere ogen naar je leven te kijken, waardoor je verbanden ziet die voorheen onzichtbaar voor je waren. Ik geef je alle tools in handen om jou te helpen meer rust, richting en ruimte in je leven te brengen. Om te ontdekken wat echt bij je past en je leven helemaal naar jouw wensen in te richten. Om mentaal, lichamelijk, spiritueel, emotioneel en financieel helemaal VRIJ te zijn.

Waar staat de pauw voor?

Net als een Feniks is de pauw het symbool voor zelfvernieuwing en opnieuw geboren worden. Voor mij is de pauw een prachtig dier, dat niet van deze wereld lijkt te zijn. Een magisch dier dat staat voor wie hij is en zich in zijn kwetsbaarheid, in al zijn grootsheid en kleurenpracht aan de wereld toont. Een stukje paradijs op aarde.

Zo zie ik jou ook, als een prachtig, magisch wezen dat enkel in haar kracht, grootsheid en kleurenpracht hoeft te stappen om haar paradijs op aarde te kunnen creeren.

Jij hebt alles in huis om jezelf VRIJ te coachen. Ik help je jouw Incredible You terug te vinden.

“De weg naar zelfinzicht is lang en vol obstakels. Maar wie zijn angsten recht in de ogen durft te kijken en elke wegversperring beschouwt als een uitdaging en kans om meer over zichzelf te leren, wacht een boeiende reis vol ontdekkingen. Gaandeweg besef je dat je de eindbestemming niet hoeft te bereiken om te kunnen zijn wie je altijd al bent geweest”.

Ik kan me geen mooiere, dankbaardere levensinvulling voorstellen dan jou te begeleiden op die weg.

Groetjes, Wanda