Reacties

stralend blauwe lucht“Als ik terugdenk aan onze sessies ervaar ik meteen weer de warmte waarin ik me door jou ontvangen voelde. Je respect en je openheid, de ruimte die je me gaf en de rust die je me leerde ervaren en die ik zo hard nodig had! Het lukt me nog steeds om dat gevoel van innerlijke rust op te roepen als ik er behoefte aan heb, dankzij de ingang die je me daarvoor gegeven hebt. Daarnaast was er veel ruimte voor mijn kwetsbaarheid waarbij je altijd precies de gewenste reactie leek te hebben, altijd net weer leek te weten wat ik nodig had. Dat heb ik als zeer waardevol ervaren! Daardoor was het ook veilig om mezelf echt te laten zien en een paar lastige thema’s bij de kop te nemen. Dank je wel!” (Lysan, 48 jaar)

Ik ben blij dat ik voor Wanda als coach heb gekozen. Zij straalt rust en warmte uit en in haar gezellige praktijkruimte voel ik me helemaal op mijn gemak. Onze coaching sessies bereidt Wanda steeds zorgvuldig voor en toch kan ze altijd spontaan inspelen op veranderende situaties en nieuwe wendingen. Haar inlevingsvermogen en haar openheid over zichzelf zorgen ervoor dat ik gemakkelijk over mezelf kan praten. Het belangrijkste wat ik van een coach verwacht is echter de vaardigheid om goed te kunnen luisteren – zonder te oordelen. Hier scoort Wanda bij mij hoog. Als je jezelf beter wilt leren kennen en opnieuw wilt ontdekken kan ik je Wanda’s coaching zeker aanraden!” (Katrin, 31 jaar)

“Ben onlangs bij Wanda geweest voor een aantal coachingsessies. Was een hele fijne ervaring. Wanda straalt rust en professionaliteit uit en heeft mij enorm geholpen. Dank je wel voor al je hulp. Gr Simone” (Simone, 36 jaar)