Energetisch lichaamswerk

Transformatie kan nooit plaatsvinden vanuit je hoofd alleen.energetisch lichaamswerk

Elke vorm van spanning of weerstand die je voelt uit zich ergens in je lichaam.

Elke ziekte, kwaal, emotioneel of fysiek ongemak is een energetische blokkade die zich ergens in je lichaam heeft vastgezet.

Elke belemmerende overtuiging waarmee jij jezelf weerhoudt in je licht te stappen, is energie die niet vrijelijk door je lichaam kan stromen.

Om de rust en vrijheid te creëren die jij nodig hebt om je leven te transformeren, bied ik een speciale vorm van energetisch lichaamswerk aan, die over de kleding heen gegeven wordt.

Je kunt pas echt genieten van de tuin van je leven als je regelmatig onkruid wiedt. Deze vorm van healing helpt je interne onkruid te wieden, waardoor je weer meer ruimte en voeding krijgt om te groeien en op te bloeien.

Het enige dat je hoeft te doen is met je kleding aan liggen op de tafel, je ogen te sluiten en heerlijk weg te dromen in ontspanning, waarna je uitgerust, met een stil hoofd en tomeloze energie weer naar huis zult gaan. Hier werkt de behandeling gewoon door.

Mind/body clearing sessie 

Deze unieke lichaamsbehandeling zorgt ervoor dat alle belemmerende overtuigingen die je ooit in dit leven of vorige levens hebt aangenomen (en die zich als stokkende energieën, in de vorm van zware emoties, spanning of pijn, in je lichaam hebben gepland) en die je ervan weerhouden om totaal jezelf te zijn, in 1 klap worden verwijderd.

Dit gebeurt middels zachte aanrakingen op 32 punten op je hoofd, waarna je meer ruimte en licht zult voelen om je leven vanaf een schone lei opnieuw vorm te geven.

Door regelmatig een sessie te doen stop je met vanuit je hoofd te leven en ga je samenwerken met het universum en je lichaam om je leven blijvend te transformeren.

Het ontvangen van een clearing sessie, voelt in het ergste geval als de fijnste, meest ontspannende en tegelijk enerverende massage die je ooit hebt gehad. En in het beste geval transformeert het je hele leven!

Neem contact met mij op voor een GRATIS, VRIJBLIJVENDE inzichtsessie via Skype.