Baas over je hond, Baas over je leven coachingstraject

 “Hoe je met je hond omgaat is hoe je in het leven staat”

“je uiterlijk reflecteert je innerlijk”

“Zoals je iets doet, doe je alles”

Ben jij een professional in je werk of eigen bedrijf, maar neemt je hond een loopje met je en zou je ook in je werk en leven sterker in je schoenen willen staan?

Ik help ambitieuze en succesvolle vrouwen die meer uit zichzelf en hun leven willen halen hun ware potentieel te ont-dekken, leiderschap te nemen over hun hond en hun leven.

Niemand is gevoeliger voor de energie die je uitstraalt dan je hond.

Met ingang van 1 april 2015 gaat het nieuwe Baas over je hond, Baas over je Leven traject van start!

In dit unieke traject gebruik ik  de interactie met je hond als spiegel om bepaalde patronen en belemmerende gedachtes bij jou bloot te leggen die je er niet alleen van weerhouden het baasje te zijn dat je zou willen zijn, maar er ook de oorzaak van zijn dat je leven wellicht anders loopt dan je zou willen.

We maken een scan van alle aspecten in je leven, zodat je in één oogopslag kunt zien waar je nog aan wilt werken en maken een stappenplan aan de hand van de doelstellingen die je wilt bereiken om je leven in de richting te krijgen die je op wilt.

In een traject van 6 maanden gaan we op zoek naar wie je in wezen bent, wat je talenten, passies en mogelijkheden zijn, waar je vandaan komt, waar je heen wilt, wat je daarvoor nodig hebt en vullen je rugzak met alle tools en vaardigheden die je nodig hebt om je ideale leven waar te maken.
Stap voor stap, doel voor doel, met gebruik van diverse verrijkende coachingstechnieken gaan we samen op reis.
  • Naar de persoon die je wilt zijn
  • Naar het bedrijf dat je wilt runnen of de baan die je wilt hebben
  • Naar het succes dat je verdient
  • Naar het leven dat je wilt leiden
  • En alle vaardigheden en eigenschappen die je daarvoor nodig hebt

Daarnaast krijg je elke 2 weken 1 op 1 coaching van mij waarbij we dieper op jou en je wensen ingaan. Iedere persoon heeft namelijk een andere vorm van coaching nodig om de beste resultaten te kunnen boeken.

Bij deze sessies is tevens je hond aanwezig om je te helpen dichter bij je gevoelens te komen en je extra vertrouwd te laten voelen.

Gedurende de 6 maanden stuur ik je via e-mail en een speciale FB groepspagina extra opdrachten om je te helpen je doelen stukje bij beetje te bereiken en hebben we Skype contact om ieders voortgang bij te houden en te bespreken.

Na 6 maanden ken jij jezelf niet meer terug, vormen je hond en jij een hecht team op basis van vertrouwen en leiderschap en heeft je leven een totale metamorfose ondergaan, waarna je nooit meer terug wilt naar hoe het was.

Klinkt dat niet heerlijk?

Door te leren hoe je leiderschap neemt over je hond, leer je leiderschap te nemen over jezelf en je leven.

Door leiderschap te nemen over jezelf en je leven, neem je leiderschap over je hond.

Dit is je kans om je leven een totale wending te geven!

Dus neemt je hond letterlijk of figuurlijk een loopje met je? En zou je graag wat veranderingen aanbrengen in je leven, maar weet je niet hoe of waar te beginnen?

Ik help je je kracht te vinden en het leven te creeren dat bij je past.

Individueel traject

Na het spiegelgesprek dat een uitgangspunt vormt voor het verdere traject, komen we gedurende 6 maanden 6 x bij elkaar in mijn coachingsruimte te Nieuwegein, om steeds weer een ander punt in je ontwikkelings- en creatieproces aan te pakken. In de tussentijd bespreken we de voortgang via 2-wekelijkse Skype sessies, sms en e-mail contact.

Door kleine, haalbare doelen te stellen en je angsten te confronteren krijg je steeds meer zelfvertrouwen en voel je je kracht groeien.
Door lichaam, geest, hart en ziel in balans te brengen krijg je meer rust en toegang tot je intuïtie, waardoor creatie en manifestatie mogelijk wordt.

Na 6 maanden is geen brug je meer te ver en ken je je oude zelf en leven niet meer terug.

Ben jij bereid om de 1e stap naar leiderschap over je hond en je leven te zetten?
Neem dan contact met me op voor meer informatie en de speciale introductieprijs

Groepstraject

Niets werkt meer motiverend en bekrachtigend dan het gezamenlijk toewerken naar een doel.

In een groep van max 5 personen is dat precies wat we gaan doen tijdens een traject van 6 maanden, maar dat is niet alles:

Werken aan jezelf hoort een feest der herkenning te zijn.
Daarom wordt elke sessie op een passende wijze ingevuld, zodat een open en warme sfeer ontstaat en fungeren we tevens als elkaars fan en sparringpartner om elkaar te inspireren het beste uit elkaar te halen en de energie hoog te houden.

Het groepstraject is identiek aan het “Creeer je ideale Leven” traject, met het verschil dat je bij de 1 op 1 sessies je hond mag meenemen en ik je thuis oefeningen met je hond laat doen.

Lees verder voor meer informatie en de speciale introductieprijs

 

NB  Heb je geen hond, maar wil je wel graag de nodige veranderingen in je leven brengen en het leven creeeren dat bij je past? Lees dan verder bij het Creeer je ideale Leven traject.